WC verstopt in huis? Schakel onze loodgieter in!

Heeft u last van nare luchtjes rond uw toilet? Lijkt het water steeds moeizamer weg te stromen bij het doortrekken van de wc? De kans bestaat dat uw wc verstopt is! Een toiletverstopping is het gevolg van restafval wat op de bodem van de afvoer terechtgekomen is en hiervandaan niet meer kan worden meegevoerd naar de centrale riolering. Dit restafval zorgt voor de nare penetrante geur rond uw toilet. Daarbij kan het water steeds moeizamer door de afvoer stromen, waardoor het langer duurt voordat het water uit uw toiletpot stroomt. De loodgieters van Totaal Bouw Buys staan voor u klaar om u hulp te bieden als uw wc verstopt is.

WC verstopt: het belang van snel handelen

WC verstopt Totaal Bouw BuysAls uw wc verstopt geraakt is, dient u deze zo snel mogelijk te laten ontstoppen. Het ontstoppen van uw toilet voorkomt namelijk dat het water helemaal niet meer wegstroomt en u uw toilet niet meer kunt gebruiken. Daarbij zal de stank die door uw verstopte wc veroorzaakt wordt steeds erger worden. Het doortochten van uw toilet heeft vaak nauwelijks meer effect naarmate uw toilet ernstiger verstopt raakt.

Tip: probeer het gebruik van toiletpapier te verminderen als u merkt dat uw wc verstopt begint te raken. Zo voorkomt u een serieuze verstopping en kunt u tijdig voor een oplossing laten zorgen door onze loodgieters. Zorg ook voor goede kwaliteit toiletpapier: dit lost sneller op in de afvoer. Daarnaast kunt u uw waterreservoir minder zuinig instellen zodat de wc met meer water door wordt gespoeld.

Hulp bij een toiletverstopping inschakelen

Wanneer u merkt dat uw wc verstopt is geraakt, kunt u Totaal Bouw Buys bellen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om uw toilet te ontstoppen. Het ontstoppen van uw verstopte wc gebeurt door de afvoer onder een hoge druk door te spuiten. Restafval op de bodem van de afvoer wordt op deze manier naar de centrale riolering gevoerd. Mocht het doorspuiten van de afvoer geen effect hebben, dan kunnen we een klein vegertje gebruiken om de afvoer te reinigen. Bij een verstopping als gevolg van een prop wc-papier gebruiken onze loodgieters een klein haakje om de verstopping op te lossen.

Met spoed onze loodgieter nodig?

Fijn aan de service van Totaal Bouw Buys is dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor spoedgevallen. Mocht uw toilet ’s avonds niet meer doorspoelen, dan kunt u onze noodloodgieter inschakelen om uw toilet te ontstoppen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd een passende oplossing bieden als uw wc verstopt is geraakt! Zo voorkomen we dat u uw toilet niet meer kunt gebruiken.

Ook verstoppingen in bijvoorbeeld de gootsteen of afvoer kunnen we voor u verhelpen.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.