Riool verstopt: afvoer laten ontstoppen door Totaal Bouw Buys

Als gevolg van een verstopt riool kunnen er nare luchtjes rond uw gootsteen in de keuken, uw toilet of het putje van uw douche hangen. Geen fris idee, als u hier uw diner bereidt of de dag met een frisse douche wilt beginnen! Daarbij zal het water steeds moeizamer richting uw riool stromen als deze verstopt begint te raken. Een verstopping is vaak het gevolg van restafval wat naar de bodem van uw riool is gezonken. Eenmaal op de bodem van de afvoer kan het restafval niet meer worden meegevoerd naar de centrale riolering, waarmee een beginnende verstopping ontstaan is. Is uw riool verstopt, of heeft u het idee dat deze verstopt begint te raken? Schakel in dat geval onze loodgieters in om uw riool te laten ontstoppen.

Gevolgen wanneer uw riool verstopt is

Riool verstopt Totaal Bouw BuysWanneer u riool verstopt is kan dit, zoals reeds beschreven werd, vervelende luchtjes met zich meebrengen. Vervelender is het echter wanneer het water steeds moeizamer wegstroomt. In het ergste geval zal het water zelfs helemaal niet meer wegstromen, waardoor u uw sanitaire voorzieningen niet langer kunt gebruiken. Het toont aan hoe belangrijk het is om een rioolverstopping tijdig aan te laten pakken door onze loodgieters van Totaal Bouw Buys.

Tip: u kunt een beginnende verstopping zelf proberen op te lossen door gebruik te maken van een ontstopper en ontstoppingsmiddel.

Oplossing voor een verstopt riool

Als uw riool verstopt is geraakt kunnen we deze op verschillende manieren voor u ontstoppen. Onze loodgieters kunnen de riolering bijvoorbeeld onder een hoge druk doorspuiten, waarmee het restafval richting de centrale riolering wordt gespoeld. Mocht dit geen effect hebben wanneer uw riool verstopt zit, dan kunnen we een klein vegertje of haakje gebruiken. Met een haakje is het mogelijk om grote proppen restafval uit uw verstopte riool te trekken.

Direct uw verstopte riool laten ontstoppen

Om te voorkomen dat u niet langer gebruik kunt maken van de sanitaire voorzieningen in uw woning, is het raadzaam om uw verstopte afvoer zo snel mogelijk te laten ontstoppen. Bij een serieus verstopt riool kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. De spoedloodgieter van Totaal Bouw Buys is 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar. Door de ervaring die wij hebben opgebouwd kunnen we u altijd een passende oplossing bieden wanneer uw riool verstopt zit. Meer weten over het ontstoppen van een riool, of het voorkomen van verstoppingen? Neem vrijblijvend contact met onze loodgieters op!

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.