Gootsteen verstopt: hulp van ervaren loodgieters inschakelen!

Is uw gootsteen verstopt en lijkt het gebruik van een ontstopper en ontstoppingsmiddel geen effect te hebben? In dat geval staat Totaal Bouw Buys voor u klaar om hulp te bieden. Een verstopte gootsteen is het gevolg van restafval wat naar de bodem van de afvoer gezakt is en hiervandaan niet meer kan worden meegevoerd naar de centrale riolering. Het restafval veroorzaakt een nare stank rond de ingang van uw gootsteen. Geen fris idee, als u iedere avond uw avondeten in de keuken bereidt! Dat is niet het enige gevaar van een gootsteenverstopping. Ook zal het water steeds moeizamer wegstromen, als u de stop uit de gootsteen haalt.

Wat zijn de gevolgen als mijn gootsteen verstopt zit?

Gootsteen verstopt Totaal Bouw BuysWanneer uw gootsteen verstopt is geraakt zal dit, zoals reeds beschreven werd, voor een nare stank zorgen. Waar het water in veel gevallen nog enigszins door uw afvoer zal stromen, is dit op den duur niet meer het geval. Dit komt doordat er steeds meer restafval op de bodem van de afvoer achterblijft. Het is zodoende van groot belang dat u bij een verstopte gootsteen tijdig hulp zoekt bij onze loodgieters! Ook dient u bij een beginnende verstopping van uw gootsteen te proberen om restafval zo goed mogelijk uit de afvoer te weren. Zo voorkomt u dat de gootsteenverstopping verergerd wordt.

Tip: laat uw afvoer eens per twee of drie jaar preventief doorspuiten door Totaal Bouw Buys, om beginnende verstoppingen voor u op te lossen. De kans dat uw gootsteen verstopt raakt neemt op deze manier af.

Oplossingen voor een verstopte gootsteen

Een gootsteen die verstopt is geraakt kunnen onze loodgieters onder een grote druk voor u doorspuiten. Bij het doorspuiten van de afvoer wordt het restafval op de bodem van de afvoer meegevoerd naar de centrale riolering. In veel gevallen zal een verstopping in de gootsteen hiermee verholpen zijn. Als de gootsteen verstopt is geraakt door een dikke prop restafval, kan ook het gebruik van een klein haakje of een vegertje voor een oplossing zorgen. Met het haakje is het mogelijk om de prop restafval uit de afvoer onder uw gootsteen te trekken.

Direct hulp bij een gootsteenverstopping inschakelen

Heeft u ook te maken met een gootsteenverstopping? Schakel onze loodgieters in om u vandaag nog te helpen bij het oplossen hiervan. Onze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar, waardoor u ons ook op de late avond in kunt schakelen voor spoedgevallen. Met een ruime ervaring in het oplossen van gootsteenverstoppingen kunnen we u altijd van een passende oplossing voorzien.

Professionele hulp bij een gootsteen verstopping? Totaal Bouw Buys staat voor u klaar! Bel ons!

Ons werkgebied

werkgebied
Wij werken o.a. in:

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.

Overtuigd? Neem contact op!