Wilt u de verstopping snel en professioneel laten ontstoppen door onze ervaren loodgieter?

Afvoer verstopt, wat nu?

Wanneer de afvoer verstopt zit, herkent u dit aan vervelende luchtjes die rond de ingang van uw afvoer kunnen hangen. Denk bijvoorbeeld aan vervelende geurtjes rond de gootsteen in de keuken, nare geurtjes bij het putje van uw douche, enzovoorts. Ook zal het water steeds moeizamer door een verstopte afvoer kunnen stromen, waardoor het langer duurt voordat uw gootsteen leeggestroomd is. Is in uw woning een afvoer verstopt geraakt? Schakel in dat geval onze loodgieters in om de afvoerverstopping voor u op te lossen. Vaak is een afvoer verstopt geraakt als gevolg van restafval wat naar de bodem van de afvoer gezakt is. Dit restafval veroorzaakt de nare luchtjes rond de ingang van deze verstopte afvoer.

Afvoer verstopt: water stroomt niet meer weg

Bij een beginnende verstopping van uw afvoer zal het water nog steeds wegstromen, ook al duurt dit langer. In dit geval kunt u de beginnende verstopping zelf proberen op te lossen door gebruik te maken van een ontstopper en bijpassend ontstoppingsmiddel. Mocht uw afvoer dermate ernstig verstopt zijn geraakt dat het water helemaal niet meer wegstroomt, dan heeft een ontstoppingsmiddel vaak geen effect meer. In dit geval zult u de hulp van onze loodgieters nodig hebben om uw afvoer te ontstoppen. Afhankelijk van de plek waar de afvoer verstopt geraakt is, zult u bepaalde sanitaire voorzieningen of gootstenen niet meer kunnen gebruiken.

Hulp bij het oplossen van een afvoerverstopping

afvoer verstoptOm te voorkomen dat u niet meer naar het toilet kunt of uw douche niet meer kunt gebruiken, is een snelle manier van handelen gewenst. Onze loodgieters van Totaal Bouw Buys staan voor u klaar om u te helpen bij het oplossen van een afvoerverstopping. Door de afvoer onder een hoge druk door te spuiten kunnen we de verstopping naar de centrale riolering afvoeren. Vaak is de afvoerverstopping hiermee opgelost. Mocht het doorspuiten van de afvoer niet het gewenste resultaat opleveren, dan zullen we andere hulpmiddelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een klein vegertje of een haakje om grote proppen restafval uit de afvoer te trekken.

Met spoed onze loodgieter inschakelen

In het geval dat u op de late avond met een serieuze afvoerverstopping komt te zitten, kunt u onze spoedloodgieter inschakelen. Onze spoedloodgieter is 24/7 bereikbaar en staat over het algemeen binnen een half uur bij u voor de deur om een oplossing te bieden voor uw verstopte afvoer. Zo zit u nooit lang zonder sanitaire voorzieningen!

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.

Overtuigd? Neem contact op! Bel 085-7825323