Eenvoudig en snel van uw verstoppingen af

Een probleem dat vrijwel elke bewoner wel bekend in de oren zal klinken, is het probleem van verstoppingen. Een verstopping lijkt soms om niets te ontstaan en het is vaak lastig om voorgoed van een verstopping af te zijn. De middelen die in de bouwmarkt of zelfs in de supermarkt verkrijgbaar zijn, blijken op termijn toch niet voldoende effectief om de verstopping structureel op te lossen. Neem daarom contact op met Totaal Bouw Buys, zodat we u met helder advies en een uitstekende service kunnen bijstaan.

Eindelijk af van die verstoppingen in de keuken

Een gootsteen die niet doorloopt of water dat in de vaatwasser blijft staan: misschien herkent u het wel. Het is een teken dat er een verstopping in de afvoer zit. Helaas blijkt het voor een leek vaak lastig om in te schatten waar de verstopping precies zit. Men gaat aan de slag met de bekende plopper, waardoor de verstopping niet opgelost wordt maar juist verderop vast gaat zitten en het probleem alleen maar erger wordt. Onze loodgieters zijn voor spoedklussen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en kunnen vrijwel direct ter plaatse zijn om uw verstopping te verhelpen.

Gemakkelijk de verstopping in het toilet verhelpen

verstoppingenEen toilet dat niet doorloopt, kan voor vieze situaties zorgen. Zeker als er net de volgende dag een feest is of er om een andere reden gasten bij u thuis komen. Het is dan zaak om Totaal Bouw Buys in te schakelen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wij zijn namelijk specialist in het oplossen van allerlei verstoppingen, o.a. in het toilet.

Andere verstoppingen waar wij u mee helpen

Behalve verstoppingen in de keuken en het toilet, kan Totaal Bouw Buys u met tal van andere verstoppingen helpen. Denkt u aan verstoppingen van de gootsteen, in het riool, verstopping van de afvoer, een doucheputje dat niet meer doorloopt, een verstopping in de dakgoot, en ga zo maar door. Neem contact met ons op als u graag geholpen wilt worden door de specialisten van Totaal Bouw Buys.

24/7 bereikbaar voor het verhelpen van verstoppingen!

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.

Overtuigd? Neem contact op! Bel 085-7825323