Verbouw en montage voor alle verbouwingen

De vakmensen van Totaal Bouw Buys zijn gewend om tal van verbouwingen en montage werkzaamheden uit te voeren. Het kan dan gaan om complete renovaties van woningen, maar ook om het aansluiten van een extra wandcontactdoos (stopcontact), het verleggen van leidingen, het monteren van een keuken of het verbouwen van sanitaire voorzieningen. U kunt het zo gek niet bedenken of de ervaren mensen van Totaal Bouw Buys kunnen het tot een goed einde brengen.

Geen klus te gek

Verbouw en montage Totaal Bouw BuysHet komt regelmatig voor dat men de hoeveelheid werk die nog bij een aangeschafte woning om de hoek komt kijken, enigszins onderschat. Wanneer men eenmaal bezig is om een woning op te knappen, blijkt er toch meer vervangen te moeten worden. Omdat men toch bezig is, is het vaak aan te raden om het dan maar meteen goed te doen. Wanneer u tijd tekort denkt te komen omdat de oude woning verlaten moet worden of omdat u het allemaal zelf even niet meer ziet zitten, kan Totaal Bouw Buys uitkomst bieden. Ook wanneer u geen zin hebt in al het gedoe, kunt u de klussen aan ons overlaten. We zijn 24/7 bereikbaar voor alle spoedeisende gevallen en kunnen snel ter plaatse zijn. Doordat onze vakmensen over veel ervaring beschikken, kunnen we voor elk probleem een heldere oplossing bieden.

Nieuwbouw en bestaande bouw

Het kan bij het uitvoeren van verbouwingen en montage klussen uiteraard gaan om bestaande bouw, maar ook nieuwe bouw moet natuurlijk voorzien worden van een keuken en een badkamer. Het fijne van Totaal Bouw Buys is dat u maar bij één bedrijf terecht hoeft om alle klussen uit te laten voeren. Daardoor hoeft u niet met tal van bedrijven te overleggen en is er minder ruimte voor miscommunicaties en andere problemen.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.