Timmerwerk bij onderhoud en nieuwe projecten

Totaal Bouw Buys kan al uw timmerwerk uit handen nemen. Niet alleen als het gaat om nieuwe gebouwen of projecten, maar ook voor het uitvoeren van onderhoud aan bestaande bouw kunt u bij ons terecht. Doordat onze ervaren vakmensen breed opgeleid en ook breed ingezet worden, beschikken ze niet alleen over veel vakkennis, maar hebben ze bovenal een flinke dosis ervaring. Hiermee kunnen we voor elk project een passende oplossing bedenken en tot een goed einde brengen.

Totaal Bouw Buys verzorgt de gehele klus

Doordat ons bedrijf tal van werkzaamheden verricht, kunnen we een complete opdracht van A tot Z verzorgen. Dat betekent dat u maar één bedrijf over de vloer heeft en ook maar met één bedrijf afspraken hoeft te maken. Hierdoor weten we precies wat er speelt en kunnen we de diverse oplossingen op elkaar afstemmen. Er is daarmee geen ruimte voor miscommunicatie tussen de diverse bedrijven die soms elders bij een project worden betrokken.

Verschillende timmerwerkzaamheden

Timmerwerk Totaal Bouw BuysTotaal Bouw Buys beschikt over alle benodigde kwaliteiten om zowel kleine als grote timmerklussen aan te nemen. Bij kleine klussen kunt u denken aan meubels, kasten, tafels of glaslatten. Al deze werkzaamheden worden met grote precisie uitgevoerd door onze specialisten.

Ook voor grote klussen bent u bij ons aan het juiste adres! Bijvoorbeeld bij de aanbouw van een veranda of een tuinhuis zijn wij uw expert op het gebied van timmerwerk! Maar ook kozijnen, deuren en dakkapellen vallen onder onze expertise. Deze grote projecten worden exact naar wens ingevuld. Goed overleg is dan ook van groot belang zodat we samen zorgen voor een perfect eindresultaat!

De voordelen van Totaal Bouw Buys

Wanneer u contact opneemt met Totaal Bouw Buys, kunnen we u voorzien van helder advies. We vernemen graag uw wensen en denken actief mee om de opdracht zo tot een goed einde te kunnen brengen. We zijn 24/7 bereikbaar en kunnen daardoor bijna direct ter plaatse zijn wanneer de klus daarom vraagt. De keuze voor Totaal Bouw Buys is dus een keuze voor een effectieve en passende oplossing voor elke klus die u maar kunt bedenken.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.