Netjes gelegd tegelwerk door kundige tegelzetters

Wanneer u op zoek bent naar een professionele partij die het zetten van tegels kan verzorgen, dan bent u bij Totaal Bouw Buys aan het juiste adres. We beschikken over goed opgeleide tegelzetters die met hun flinke dosis praktijkervaring het tegelwerk kwalitatief kunnen uitvoeren. Door het actieve meedenken van onze medewerkers kunnen we u voorzien van helder advies en tot een effectieve oplossing komen.

Elke tegel is weer anders

Tegelwerk Totaal Bouw BuysEr zijn tegenwoordig tal van diverse soorten tegels beschikbaar. Waar enkele decennia de tegel vooral functioneel moest zijn en waar er gewoon iets op de vloer moest liggen, moet het tegenwoordig allemaal zo mooi en strak mogelijk. Wij van Totaal Bouw Buys doen daar uiteraard graag aan mee. We kennen de eigenschappen van talloze soorten en maten tegels, zodat we elke tegel de beste behandeling kunnen geven.

Advies is zeer belangrijk

Wanneer u twijfelt over de aanschaf van specifieke tegels, kan het prettig zijn dat onze vakmensen u van deskundig advies op maat voorzien. Soms blijken tegels in theorie heel leuk te zijn, maar in de praktijk toch tegen te vallen. Tegels op een helling en in een badkamer moeten vooral niet te glad zijn. In tuinen wil men veelal tegels die hun kleur goed behouden en niet snel groen worden. Zo zijn er voor elke situatie tal van zaken te bedenken waar u mogelijk niet aan gedacht zou hebben. Om u voor fouten te behoeden, denken de vakmensen van Totaal Bouw Buys graag met u mee. Voor een vrijblijvend adviesgesprek over onderhoud of over nieuw uit te voeren projecten of aanstaande klussen, kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.