Glad stucwerk voor de mooiste afwerking

Misschien hebt u op dit moment een of meerdere muren in uw woning die niet glad zijn afgewerkt. Een enkeling houdt ervan, maar vaak komt men toch wel tot de ontdekking dat gladde muren een veel rustiger uitstraling aan de woning geven. Men kiest er daarom veelal voor om een muur glad te laten afwerken door een stucadoor. Ook wanneer een muur vol met gaten zit – bijvoorbeeld omdat een vorige bewoner iets te enthousiast schilderijen en foto’s heeft opgehangen – kan strak stucwerk de ruimte een geheel nieuwe uitstraling geven.

Stucwerk is klaar, wat nu?

stucwerk Totaal Bouw BuysWanneer een muur mooi glad is gestuukt, kunt u kiezen wat u er mee wil. Soms kiest men er voor om de muur te laten behangen. U kunt een behang uitkiezen en we hangen het uiteraard graag voor u op. Andere keuzes zijn om de muren te schilderen of de muren te laten texen en het daar bij te laten. De keuzes zijn zo goed als eindeloos en de stucadoor van Totaal Bouw Buys licht u graag voor over de opties.

Nieuwe projecten of onderhoudswerkzaamheden

Wanneer het gaat over stucwerk, denkt u wellicht allereerst aan nieuwe projecten. Bij een verbouwing wordt er soms heel wat open gebroken en dat moet uiteraard weer netjes dichtgemaakt worden. We kunnen dat afwerken zoals u het in gedachten hebt, zodat alles er weer als nieuw uitziet. Ook kunnen we bestaande bouw van onderhoud voorzien. Wanneer stucwerk afbrokkelt of niet meer aan uw wensen voldoet, dan kunnen we de stuclaag bijwerken of zelfs compleet vervangen. Bij Totaal Bouw Buys is het allemaal mogelijk zoals u het graag wil.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.