Storingsdienst voor alle urgente problemen

Niets is zo vervelend als een belangrijk probleem hebben terwijl niemand u kan – of wil! – helpen. Bij Totaal Bouw Buys weten we dat als geen ander. In onze dagelijkse praktijk komen we vaak zat problemen tegen die eigenlijk al veel eerder opgelost zouden moeten worden. Wanneer u last hebt van een storing, wilt u zo snel mogelijk de storing verholpen hebben. Dat is niet alleen prettig voor de gemoedsrust, maar bovendien voorkomt het onnodige schade. Maak daarom gebruik van de storingsdienst van Totaal Bouw Buys!

24/7 storingsdienst

Totaal Bouw Buys beschikt over een 24/7 storingsdienst. Wij zorgen ervoor dat u er nooit alleen voor staat. Een storing kan op elk moment van de dag voorkomen, daarom is de 24/7 service in het leven geroepen. Waar doorsnee elektra bedrijven de standaard werktijden hanteren, gaat Totaal Bouw Buys door. Hierdoor kunt u ons altijd bereiken bij eventuele problemen.

Voor alle soorten storingen

storingsdienst Totaal Bouw BuysEr kunnen tal van storingen optreden die eigenlijk niet tot de eerstvolgende werkdag kunnen wachten. U kunt daarbij denken aan een elektriciteitsstoring, kapotte bekabeling, storing door waterschade, een haperende aardlekschakelaar, maar ook aan kortsluiting waardoor de elektriciteit niet meer werkt. Voor experts gaat het al snel om een routineklus, maar u zit vaak echt met de problemen opgezadeld. Aarzel daarom niet langer en neem direct contact op met onze storingsdienst. Onze experts zitten met helder advies voor u klaar!

Wat doen we bij een storing?

Wanneer u contact met ons opneemt, inventariseren we uiteraard eerst wat er precies aan de hand is. Mocht het nodig zijn, dan zijn we vrijwel direct ter plaatse. Soms is dat echter niet de gewenste oplossing en bent u al uit de brand geholpen als we enkele aanwijzingen geven om bijvoorbeeld de nacht door te komen. Uw belang is daarbij onze hoogste prioriteit en we denken daarom actief met u mee. Op die manier komen we samen met u tot een effectieve oplossing waar u tevreden mee bent. Bij welke storing dan ook.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.