Vakkundig schilderwerk voor elke klus

Schilderwerk is een vak apart. Het schilderwerk kan de uitstraling van een woning helemaal afmaken, of juist grotendeels teniet doen. Het is daarom belangrijk om een ervaren schilder aan het werk te laten gaan zodat de woning er weer perfect bij staat.

Schilderen is meer dan verf en kwasten

Schilderwerk Totaal Bouw BuysHet vak van een schilder bestaat uit wel meer dan een pot verf en een serie kwasten. Het is allereerst al belangrijk om de juiste kleur uit te kiezen. Onze schilders hebben veel ervaring in de schilderbranche, waardoor ze u kunnen adviseren omtrent bepaalde kleuren. Uiteraard houdt u zelf de touwtjes in handen, maar vaak merken we dat ons helder advies zeker niet ongewenst is. Misschien hebben onze schilders zelfs kleurcombinaties in gedachten waar u in eerste instantie zelf niet op gekomen zou zijn, maar die u toch aan blijken te spreken. Daarom vinden wij goed overleg erg belangrijk bij elke schilderklus.

Onderhoud en nieuwe gebouwen en projecten

Uiteraard moet schilderwerk onderhouden worden. Door te zorgen dat het hout van een woning door een goede verflaag omgeven wordt, wordt het hout beschermd tegen weersinvloeden. De kozijnen gaan daardoor veel langer mee dan wanneer het schilderwerk verwaarloosd wordt. Het hout wordt dan immers niet meer beschermd. Bovendien ziet goed schilderwerk er veel beter uit dan verwaarloosd schilderwerk.

Daarnaast voeren onze schilders uiteraard ook klussen aan nieuwe gebouwen uit en nemen ze graag nieuwe projecten onder handen. Wanneer u contact opneemt met Totaal Bouw Buys, denken we graag actief met u mee en bespreken we wat we voor uw specifieke klus kunnen betekenen.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.