Radiator vervangen: hulp van Totaal Bouw Buys

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarbij een radiator vervangen noodzakelijk kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een ver- of aanbouw van uw woning! Bij de renovatie van uw kamers wilt u wellicht een nieuwe designradiator plaatsen, in plaats van de klassieke witte radiatoren. Een radiator vervangen is geen eenvoudige klus, waardoor de hulp van professionele vakmensen wenselijk kan zijn. Deze hulp vindt u bij Totaal Bouw Buys! Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan is een radiator vervangen een relatief eenvoudige klus voor ons. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Wat maakt een radiator vervangen lastig?

Radiator vervangen Totaal Bouw BuysHet vervelende aan een radiator vervangen is dat deze klus op een zeer nauwkeurige wijze moet worden uitgevoerd. Op die manier voorkomt u dat er als gevolg van het op een verkeerde wijze vervangen van de radiator lekkages ontstaan. Deze lekkages kunnen bijvoorbeeld ontstaan op het moment dat er speling tussen de aansluiting van de radiator en de leidingen zit. Via deze speling kan het water uit de leidingen sijpelen, met een nare lekkage tot gevolg. Eenmaal buiten de leidingen trekt het vocht in uw muur of vloer, waardoor er schimmel- en zwamvorming kan ontstaan. Iets wat u logischerwijs wilt voorkomen!

Wilt u de radiator toch zelf vervangen? Zoek in dat geval altijd naar handige instructievideo’s en stappenplannen op internet om deze klus tot een goed einde te kunnen brengen.

Hulp bij het vervangen van uw radiator

Voor ons betekent een radiator vervangen meer dan het installeren van een radiator alleen. Wij voorzien u bijvoorbeeld ook graag van advies voordat we de radiator bij u plaatsen! Zo weten veel huishoudens niet precies welke mogelijkheden zij hebben als ze een nieuwe radiator laten plaatsen, is niet altijd duidelijk op welke plaatsen zij de radiator binnen een ruimte kunnen laten installeren, enzovoorts. Door onze loodgieters naar hun ervaringen met het vervangen van radiatoren te vragen, wordt het makkelijker om de juiste beslissingen te nemen.

Vandaag nog beginnen met het uitvoeren van uw klussen

Bent u benieuwd welke mogelijkheden u heeft als u uw radiator wilt laten vervangen? Of bent u op zoek naar advies over de verschillen tussen diverse radiatoren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze professionele vakmannen staan u graag te woord, om samen te zoeken naar een ideale radiator voor in uw woning. Kiest u voor een standaardmodel radiator, of gaat u voor een designradiator?

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.