Totaal Bouw Buys is een zeer veelzijdig bedrijf dat werkelijk alle werkzaamheden die met uw huis te maken hebben, tot een goed einde kan brengen. Geen opdracht is daarbij te gek en voor elk probleem kunnen we wel een oplossing bedenken die aansluit bij uw wensen.

Helder advies op maat

We denken graag met u mee. Juist doordat we zo breed georiënteerd zijn, weten we wat er in de markt speelt en met welke problemen mensen in een later stadium te maken kunnen krijgen. Ook weten we welke beperkingen en vooral mogelijkheden er liggen op het gebied van woningen. Wanneer we een badkamer renoveren, kunnen we bij het begin van de klus al nadenken over het verleggen van de leidingen, over de voor- en nadelen van bepaalde sanitaire meubels, over de te zetten tegels, over de muur die gestuukt moet worden en eventueel van een verflaag voorzien moeten worden. Dat resulteert in een helder advies naar onze klant zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Eén bedrijf, alle klussen

Het is erg prettig dat u voor al uw klussen bij ons terecht kunt. Wanneer u met tal van bedrijven in zee gaat, moet u voortdurend het opgeleverde werk controleren en eventueel contact zoeken met tal van personen wanneer er iets niet naar tevredenheid is of wanneer u nog vragen of wensen heeft. Bij Totaal Bouw Buys kunt u terecht voor alle klussen die u maar kunt bedenken, zodat u één aanspreekpunt hebt voor alle werkzaamheden die verricht worden. In de praktijk blijken onze klanten daar erg tevreden mee te zijn.

Een korte selectie van de werkzaamheden die we voor u kunnen verrichten: het ontstoppen van afvoeren en rioleringen, het verhelpen van lekkages, onderhoud aan en vervangen van CV ketels, het aansluiten en controleren van elektra, het uitbreiden of vervangen van groepenkasten, het repareren, onderhouden en isoleren van daken, het uitvoeren van timmer- en schilderwerkzaamheden, het betegelen van binnen- of buitenruimten, het afwerken van muren, en ga zo maar door. Neem bij al uw problemen contact op met Totaal Bouw Buys voor de beste oplossing voor uw probleem.

Kwaliteit gegarandeerd

Deskundig advies bij elke opdracht

24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Professionele vakmannen

Uitstekende service

Jarenlange ervaring

Projecten op maat

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U bent bij ons aan het juiste adres voor diverse werkzaamheden in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen voor een directe oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.