Lekkage in de badkamer laten verhelpen

Een lekkage in de badkamer kunt u aan verschillende aspecten herkennen. Lijkt er bijvoorbeeld een zwarte aanslag op de kitranden van uw douchecabine of bad te ontstaan? Ontstaat er schimmelvorming op het plafond van uw badkamer? Enzovoorts. Bij een lekkage in de badkamer is het belangrijk om tijdig voor een oplossing te zorgen. Des te sneller u de badkamerlekkage laat verhelpen, des te kleiner is ook de kans op een blijvende waterschade aan uw woning. Het water wat bij de lekkage vrijkomt kan in uw muren, vloeren en plafonds trekken, met een nare waterschade tot gevolg. Totaal Bouw Buys staat voor u klaar om hulp te bieden bij het oplossen van een lekkage in de badkamer.

Ontstaan van een lekkage in de badkamer

Lekkage in de badkamer Totaal Bouw BuysVaak is een lekkage in de badkamer het gevolg van sanitaire voorzieningen die op een verkeerde wijze aangesloten zijn op leidingen of de afvoer. Als gevolg hiervan ontstaat er speling, waarlangs het water uit uw leidingen en afvoer kan sijpelen. Ook kan een lekkage in de badkamer het gevolg zijn van slijtage aan de aansluitingen van leidingen en de afvoer. Op het moment dat u niet ingrijpt bij een lekkage, zal er steeds meer mocht in uw muren of vloeren trekken. Dit veroorzaakt uiteindelijk de nare zwam- en schimmelvorming, die reeds beschreven is.

Lekdetectie in de badkamer uitvoeren

Een groot nadeel aan een badkamerlekkage is het feit dat de bron van de lekkage vaak nauwelijks met het blote oog te vinden is. Een lekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door versleten leidingen tussen uw muren in de badkamer, door een aansluiting die net achter het toilet zit, enzovoorts. Door een lekdetectie in uw badkamer uit te laten voeren kan de bron van de lekkage relatief eenvoudig gevonden worden door onze loodgieters. Op het moment dat de bron van de lekkage in uw badkamer gevonden is kunnen we voor een passende oplossing zorgen. Vaak is het opnieuw aansluit van het sanitair of het vervangen van beschadigde en versleten leidingen voldoende.

Direct hulp bij een badkamerlekkage?

Heeft u ook last van een lekkage in de badkamer, die u direct wilt laten verhelpen? Neem vrijblijvend contact met onze loodgieters op, om de lekkage aan te laten pakken. Onze professionele vakmannen hebben een jarenlange ervaring in zowel het opsporen, als het verhelpen van badkamerlekkages. Zo voorkomen we dat er een ernstige waterschade aan uw woning ontstaat!

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.