Lekkages snel verhelpen kan schade voorkomen

Een lekkage kan voor behoorlijk wat stress zorgen. Mappen met oude documenten die op zolder staan, kunnen bij een daklekkage beschadigen of zelfs onleesbaar worden. Er kunnen vochtkringen op de plafonds en muren ontstaan. Behang kan loslaten, schimmelvorming kan optreden. Het zijn allemaal symptomen van een lekkage.

Last van een daklekkage? Tijd om Totaal Bouw Buys in te schakelen!

lekkage Totaal Bouw BuysSoms probeert men zelf het lek te verhelpen, maar het blijkt dan al lastig te zijn om de exacte oorzaak van het lekkende water op te sporen. Soms bevindt een lek zich in de vloer en komt het water meters verder pas tevoorschijn. Het lek bevindt zich dan dus op een andere plek dan u op het eerste gezicht zou denken.

Onze loodgieters beschikken over de modernste apparatuur en over veel vakkennis. Hierdoor kunnen ze lekkages op een effectieve manier verhelpen en de oorzaak vakkundig opsporen en aanpakken.

We helpen u ook met deze lekkages

Totaal Bouw Buys is 24/7 bereikbaar, uiteraard ook voor spoedgevallen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op wanneer u te maken hebt met een daklekkage. Dat is echter niet de enige vorm van lekkage waar Totaal Bouw Buys u mee kan helpen. Onze loodgieters verlenen tevens uitstekende service als het gaat om lekkages in de leidingen, een lekkage door de wasmachine, wanneer de vaatwasser blijkt te lekken, een CV ketel die water lekt, en ga zo maar door. Het is zaak om snel actie te ondernemen bij het constateren van een lek, zodat u voorkomt dat er onnodig veel schade ontstaat. Onze loodgieters staan u daarom graag terzijde en voorzien u graag van advies over de lekkage en geven uiteraard aan wat onze werkwijze in uw specifieke geval is. We weten hoe vervelend een lekkage kan zijn en zullen daarom vrijwel direct ter plaatse komen.

Gerelateerde diensten

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.