Lekdetectie uitvoeren bij een lekkage in huis

Een lekkage in huis kan voor een nare waterschade aan uw woning zorgen. U kunt hierbij denken aan houtrot in de houten constructie onder uw dakbedekking, schimmel- en zwamvorming op uw muren en plafonds, enzovoorts. Het lastige van een lekkage is dat de bron van de lekkage vaak nauwelijks te achterhalen is. Dit geldt in het bijzonder voor de lekkages tussen uw muren, onder uw vloer, etc. Door een lekdetectie in uw woning uit te laten voeren, kunnen onze loodgieters de bron van de lekkage relatief snel voor u achterhalen! Bij het uitvoeren van een lekdetectie wordt het gebruik van onnodig veel hak- en breekwerk vermeden. Zo voorkomen we dat u nog een lange tijd in het puin blijft zitten na het oplossen van de lekkage in huis.

Snelle uitvoering van lekdetectie essentieel

Lekdetectie Totaal Bouw BuysDes te sneller u een lekdetectie in uw woning uit laat voeren, des te kleiner is de kans dat u te maken krijgt met een ernstige waterschade. Door de lekkage kort na het ontstaan hiervan op te lossen voorkomen we dat er een grote hoeveelheid vocht in de elementen van uw woning kan trekken. Houd er rekening mee dat het verhelpen van een lekkage tijd in beslag kan nemen, wanneer de bron van de lekkage zich op een lastig te bereiken plek bevindt.

Tip: om een verergering van de waterschade aan uw woning tegen te gaan, kan het verstandig zijn om de hoofdkraan in uw woning dicht te draaien. Zo zal er niet nog meer vocht uit uw leidingen of afvoer sijpelen.

Werking van een lekdetectie in uw woning

Bij het uitvoeren van een lekdetectie in uw woning kunnen onze loodgieters verschillende hulpmiddelen gebruiken. Deze hulpmiddelen zijn dermate modern, dat wij niet langer muren hoeven open te breken om op zoek te kunnen gaan naar de bron van de lekkage. Pas wanneer we nagenoeg zeker weten waar de bron zich bevindt, zullen we hak- en breekwerk uitvoeren om de lekkage te verhelpen. Zo wordt de schade als gevolg van het herstel van de lekkage in uw woning geminimaliseerd.

Direct een lekkage in huis opsporen?

Heeft u het vermoeden te maken te hebben met een lekkage in huis? Laat direct een lekdetectie in uw woning uitvoeren door Totaal Bouw Buys! Met een ruime ervaring in het uitvoeren van lekdetecties kunnen we u op een snelle en vakkundige wijze van dienst zijn. Onze professionele vakmannen voorzien u daarbij graag van advies over de manier waarop u de lekkage kunt verhelpen.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.