Elektra aanleggen op een veilige wijze

Het aanleggen van elektra is een klus die vaak onderschat wordt. Veel klussers denken zelf wel even wat elektra te kunnen aanleggen, terwijl het een vak apart is waar veel expertise voor benodigd is. Er kunnen snel en gemakkelijk fouten worden gemaakt, die pas in een later stadium ontdekt worden. Door de professionals van Totaal Bouw Buys in te schakelen haalt u ware experts in huis. Daardoor weet u zeker dat de elektra volgens de meest actuele wet- en regelgeving en uiteraard volgens de geldende normen wordt aangelegd. Onze elektriciens hebben kennis van zaken en voorzien u niet alleen graag van gedegen advies, maar uiteraard ook van een goed werkend stroomnet.

Erkende elektriciens voor veilige aansluiting en bedrading

Wanneer u kiest voor onze ervaren elektriciens, kiest u voor kwaliteit. Onze elektriciens kunnen dankzij hun grote praktijkervaring en gedegen opleiding elektra op een deskundige en kwalitatief uitmuntende wijze aanleggen. We zorgen ervoor dat de aansluiting en de bedrading tiptop in orde is.

Zo sluit Totaal Bouw Buys uw elektra aan

Elektra aanleggen Totaal Bouw BuysWanneer Totaal Bouw Buys wordt ingeschakeld om elektra aan te leggen, inventariseren we eerst de wensen van de bewoner. Te vaak komen mensen na de aanleg van de elektra er pas achter dat ze ergens nog een extra stopcontact willen of toch liever een extra groep in de meterkast krijgen. Bij Totaal Bouw Buys proberen we dat te voorkomen door voor aanvang van de werkzaamheden uw wensen in kaart te brengen. We weten dankzij onze jarenlange ervaring waar mensen later tegenaan lopen, en kunnen u daar nu vast mee helpen. Hierdoor bent u niet alleen direct na oplevering tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden, maar kunnen we ook met latere wensen rekening houden.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.