Daklekkage laten verhelpen door onze loodgieters

Als gevolg van een daklekkage kan er een ernstige waterschade aan de constructie van uw dak ontstaan. Het vocht wat bij een daklekkage in uw woning trekt kan bijvoorbeeld voor houtrot in de houten balken onder uw dakbedekking zorgen. Houtrot zorgt er niet alleen voor dat deze balken mogelijk vervangen moeten worden, ook kan het houtrot de draagkracht van de houten constructie ernstig verzwakken. Reden genoeg om een daklekkage tijdig door onze loodgieters te laten verhelpen. Zo voorkomt u dat er als gevolg van deze lekkage een gevaarlijke situatie in uw woning ontstaat.

Mogelijke gevolgen van een daklekkage

Daklekkage Totaal Bouw BuysHet feit dat de houten constructie onder uw dakbedekking ernstig verzwakt kan worden als gevolg van de daklekkage is niet het enige gevaar wat dit type lekkage met zich meebrengt. Denk ook aan het feit dat het vocht in uw muren en plafonds kan trekken. Hier veroorzaakt het vocht een nare zwam- of schimmelvorming, wat doorgaans erg lastig te herstellen is. Eerst zal het vocht uit uw woning moeten trekken, alvorens begonnen kan worden aan het herstel van de ontstane waterschade. Des te sneller u de lekkage onder uw dak laat verhelpen, des te beperkter zal de waterschade aan uw woning logischerwijs ook zijn.

Tip: laat uw dakbedekking regelmatig door een vakman onderhouden, om de kans op een lekkage onder uw dakbedekking te minimaliseren.

Hulp bij het oplossen van een lekkage

Vaak is een lekkage aan uw dak erg lastig zelf op te lossen. De hulp van een ervaren vakman kan zodoende wenselijk zijn! Deze vakman vindt u bij Totaal Bouw Buys. Onze loodgieters beschikken over verschillende handige hulpmiddelen, die het opsporen van de bron van uw daklekkage relatief eenvoudig maken. Zo kan direct begonnen worden met het verhelpen van de daklekkage en het voorkomen van een verergering van de waterschade aan uw woning. U kunt voor het inschakelen van onze loodgieters zelf alvast zoeken naar de bron van de lekkage en deze waar mogelijk afdekken met stukken plastic. Zo voorkomt u dat er meer vocht bij uw woning naar binnen sijpelt.

Direct hulp bij een daklekkage?

Wilt u de daklekkage vandaag nog laten verhelpen? Onze loodgieters zijn 24/7 bereikbaar, waardoor u ons ook op de late avond en zelfs in het weekend kunt benaderen voor hulp. Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, kunnen we u altijd van een passende oplossing voorzien. Dankzij onze uitstekende service weet u zeker dat de kans op een nieuwe daklekkage erg klein is.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.