CV monteur inschakelen voor onderhoudsklussen

Hoewel u hoopt dat het u bespaard blijft, kunt u te maken krijgen met een CV ketel storing in de herfst of winter. Als gevolg van deze storing zult u uw woning niet langer kunnen verwarmen via de centrale verwarming. Ook is het in het geval van een combiketel niet langer mogelijk om nog warm water in huis te gebruiken! U moet er toch niet aan denken, dat u niet meer kunt douchen om fris aan de nieuwe dag te beginnen? Onze ervaren CV monteur komt graag bij u langs om de CV ketel storing voor u op te lossen.

Werkzaamheden van onze CV monteur

De CV monteur van Totaal Bouw Buys helpt u niet alleen bij het oplossen van CV ketel storingen. Ook kunnen we u van dienst zijn bij het onderhouden van uw CV ketel in huis. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen in de CV ketel, het schoonmaken van de CV ketel door stofhopen te verwijderen, enzovoorts. Door regelmatig onderhoud aan uw CV ketel uit te laten voeren door onze professionele vakmannen, is de kans op storingen relatief klein. Onze CV monteur raadt woningbezitters aan om de CV ketel in huis zeker eens per twee of drie jaar preventief te laten onderhouden om storingen tegen te gaan.

CV ketel storing laten verhelpen

CV monteur Totaal Bouw BuysBij een storing in de CV ketel wilt u zo snel mogelijk geholpen worden om deze CV ketel storing te verhelpen. Onze CV monteur staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u een vakkundige oplossing te bieden bij storingen. In sommige gevallen is het mogelijk om de storing in uw CV ketel zelf op te lossen. Dit doet u door de CV ketel te resetten. Een instructie voor het resetten van uw CV ketel vindt u in de handleiding van uw apparaat. Mocht u deze handleiding per ongeluk verloren zijn, dan kunt u in veel gevallen een online versie downloaden op de website van de producent van uw CV ketel.

Heeft het resetten van de CV ketel geeft effect? Schakel in dat geval onze CV monteur in om de kapotte onderdelen in de CV ketel voor u te vervangen. Zo beschikt vaak dezelfde dag nog over een werkende CV installatie.

Direct hulp bij problemen met de CV ketel

Heeft u momenteel te kampen met een CV ketel storing? Zoals reeds beschreven staat onze CV monteur dagelijks voor u klaar. Niet alleen op werkdagen, maar ook in de weekenden kunt u op onze professionele hulp rekenen. Door de ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan kunnen we u vrijwel altijd direct een vakkundige oplossing bieden om de problemen met uw CV ketel te verhelpen.

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.