Nieuwe CV installatie laten plaatsen in huis

Om uw woning in de herfst en winter lekker warm te kunnen maken, is een goede CV installatie een onmisbaar element binnen uw woning. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om een geschikte CV installatie te vinden. Denk aan de verschillen in het rendement van de CV ketels, het verschil tussen een losse CV ketel en een zogenaamde combiketel, enzovoorts. Totaal Bouw Buys staat voor u klaar om u van passend advies te voorzien bij de aanschaf van een nieuwe CV ketel. Ook kunnen onze installateurs de CV ketel direct voor u plaatsen, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

Mogelijkheden bij een nieuwe CV installatie

cv-installatie Totaal Bouw BuysVoorheen was het gebruikelijk om een losse CV installatie te combineren met een losse boiler. De CV ketel zorgde hierbij voor het verwarmen van uw woning, terwijl de boiler verantwoordelijk was voor de aanvoer van warm water naar uw kranen, douche en bad. Tegenwoordig is het gebruikelijk om voor een combiketel te kiezen, waarbij beide apparaten gecombineerd worden tot een nieuw apparaat. Dit scheelt u niet alleen in de energiekosten, maar ook in de onderhoudskosten. U hoeft immers nog maar een apparaat te laten onderhouden! Deze CV installaties worden met verschillende rendementen aangeboden. Het is niet per definitie de beste keuze om voor een CV installatie met het hoogste rendement te kiezen.

Advies over CV ketels voor uw woning

Wij raden u aan om uw CV installatie na het plaatsen hiervan zeker eens per twee of drie jaar te laten onderhouden door onze installateurs. Tijdens het CV ketel onderhoud controleren we de onderdelen van uw CV installatie op een beginnende slijtage. Waar nodig zullen we deze onderdelen vervangen om een CV ketel storing te voorkomen.

Direct een nieuwe CV installatie installeren?

Neem geheel vrijblijvend contact met Totaal Bouw Buys op om uw nieuwe CV installatie zo snel mogelijk in uw woning te laten plaatsen. Samen zoeken we naar een geschikt model, waarna onze professionele vakmannen de CV installatie direct bij u komen installeren. Zo gaat u de herfst- en wintermaanden in met de zekerheid dat u dagelijks een lekker warm huis heeft!

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één komt te staan.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven elke klant advies op maat.