Werkzaamheden aan de CV ketel

Een CV ketel is tegenwoordig een onmisbaar onderdeel van de woning. Zonder CV ketel komt er geen warm water uit de kraan, zou u koud moeten douchen en kunt u de verwarming niet meer gebruiken. Het is daarom belangrijk dat de CV ketel in topconditie blijft door regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Daarmee verlengt u de levensduur van de CV ketel en voorkomt u CV problemen. Mochten er toch problemen optreden dan is het zaak een expert langs te laten komen. Zo weet u zeker dat het probleem op een deskundige wijze wordt opgelost. U kunt ons zowel inschakelen voor het installeren en repareren van CV-ketels als voor onderhoud.

Storingen in CV ketels

Een CV ketel is een zeer complex apparaat. Alle onderdelen moeten goed functioneren en goed zijn afgesteld. Een storing kan daarom al snel optreden. Bij Totaal Bouw Buys hebben we jarenlange ervaring met cv-ketel werkzaamheden. Voor iedere storing hebben wij een oplossing. Ook bij spoed kunt u uiteraard contact met ons opnemen; we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Wij verzorgen het onderhoud aan uw CV ketel

cv-ketelWanneer er problemen met de CV ketel optreden helpen we u graag om deze te verhelpen. Het is echter veel prettiger om problemen in een vroeg stadium op te sporen zodat storingen worden voorkomen. Door tijdig het benodigde preventieve onderhoud uit te laten voeren kunt u de levensduur van de CV ketel zelfs verlengen. Door voor onderhoud te zorgen bent u uiteindelijk goedkoper uit.

CV ketel installeren of vervangen? Onze expertise komt van pas

Wanneer een CV ketel vervangen moet worden is het belangrijk dat u een expert inschakelt. Onze ervaren loodgieters voorzien u van helder advies over de aan te schaffen ketel. Een ketel moet immers exact aan uw woning en uw wensen voldoen. Ook zorgen wij voor professionele installatie van de CV ketel. Zo bent u verzekerd van een goed functionerende en veilige CV ketel.

24/7 bereikbaar voor het verhelpen van CV problemen!

Waarom kiest u voor Totaal Bouw Buys?

Directe oplossing

U kunt bij ons terecht voor diverse klussen in of rondom uw huis. Wij verrichten zowel grote als kleine opdrachten en zorgen direct voor een oplossing.

Uitstekende service

Bij ons betaalt u een scherpe prijs voor professioneel maatwerk. Daarnaast bieden wij u een uitgebreide service waarbij de klant altijd op nummer één staat.

Advies op maat

Indien er problemen zijn m.b.t. onze werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en geven advies op maat.